• Ilmainen toimitus, 5 vuoden takuu.
Ennen klo 12:00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Kattoteline ja taakkateline

Kattotelineillämme saat erinomaista suorituskykyä edulliseen hintaan. Panostuksemme hiljaiseen toimintaan ja aerodynaamiseen muotoiluun takaa sujuvan ja äänettömän ajokokemuksen, samalla kun sinulla on runsaasti tilaa kuljettaa matkatavaroita, urheiluvälineitä tai muita lisävarusteita.

Tehdäksemme asioista vielä parempia tarjoamme sinulle turvallisen 30 päivän avoimen ostokäytännön. Tämä tarkoittaa, että voit olla täysin tyytyväinen valintaasi. Lisäksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota vankan 5 vuoden takuun, mikä antaa sinulle pitkäkestoista laatua ja luotettavuutta.

Kun on kyse asennuksesta, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, millaista kattokaiteet autossasi on. Me huolehdimme siitä puolestasi! Yksinkertaisen suodattimemme tai etsimällä autosi mallin tuoteluettelostamme varmistamme, että saat oikean tyyppisen kiinnikkeen ja oikean pituuden kattotelineille juuri sinun automallillesi.

Tilaa kattotelineesi tänään ja voit odottaa nopeaa toimitusta 2-4 työpäivän sisällä.

Tutustu kattotelineisiimme

Kattotelineemme on valmistettu tarkkuudella ja laadulla. Ne on valmistettu anodisoidusta alumiinista ja korkealaatuisesta ABS-muovista, mikä tarjoaa kestävyyttä myös alhaisissa lämpötiloissa. Olemme myös käsitelleet jokaisen pultin ja aluslevyn ruosteenestolla, jotta ne kestäisivät pohjoismaisia olosuhteita, joissa tiet suolataan.

TÜV-hyväksytyt kattotelineet lisäturvallisuutta varten

Jotta voisit tuntea olosi turvalliseksi, kaikki kattotelineemme ovat TÜV-hyväksyttyjä. Tuotteemme ovat läpikäyneet laajat testit, mukaan lukien kuormitustestit ja kestävyyden ja turvallisuuden tarkastukset, saadakseen TÜV-hyväksynnän. Tämän hyväksynnän ansiosta voit olla varma, että kattotelineemme täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit.

Helppokäyttöiset asennusohjeet

Haluamme tehdä asennuksesta mahdollisimman helppoa sinulle. Siksi olemme laatineet erityiset asennusohjeet jokaista automallia varten. Jokaiselta tuotesivulta löydät oikeat ohjeet kattotelineesi asentamiseen. Selkeiden ohjeidemme avulla voit asentaa kattotelineesi nopeasti ja turvallisesti vain muutamassa minuutissa.

Kysymyksiä ja vastauksia kattotelineistä

Etkö ole varma, mikä kattoteline sopii autoosi? Tai tarvitsetko ohjausta lisävarusteiden asennuksessa? Ymmärrämme, että kattotelineiden ja niiden käytön suhteen saattaa olla monia kysymyksiä. Siksi olemme koonneet joitakin yleisiä kysymyksiä ja vastauksia auttaaksemme sinua matkallasi.

Mitkä kattotelineet sopivat autooni?

Meillä on kattotelineitä, jotka sopivat useimpiin automalleihin. Käytä suodatintamme tai tuoteluetteloamme löytääksesi oikean kattotelineen autoosi.

Kuinka paljon painoa saa laittaa auton katolle?

Tarkista autosi rekisteriotteesta katolle sallittu enimmäispaino. Yleensä se on noin 75 kg.

Onko olemassa kattotelineitä autoihin, joissa ei ole kattokaiteita?

Kyllä, meillä on kattotelineitä myös autoille, joissa ei ole kattokaiteita. Tarjoamme erityisiä kiinnikkeitä näihin autoihin.

Kuinka asennan kattotelineet ilman kattokaiteita?

Kattokaiteettomiin autoihin voit käyttää erityisiä kiinnikkeitämme, jotka asennetaan auton katolle valmiiksi asennettuihin kierteisiin.