• Ilmainen toimitus, 5 vuoden takuu.
Ennen klo 12:00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Tietoja meistä

Kaikki alkoi, kun löysimme erittäin laadukkaita kattotelineitä valmistavan valmistajan. Tajusimme, että Pohjoismaiden markkinoilta puuttui hyvä ja luotettava vaihtoehto suurimmille sekä kalleimmille tuotemerkeille. Ensimmäinen toimituksemme tuli Ruotsiin, ja nopeasti huomasimmekin, miten kattotelineemme vastasi kaikkia käyttäjien odotuksia, mikä sai myynnin luonnollisesti vetämään. Kun aloimme kysellä asiakkaidemme mielipiteitä kattotelineistämme ja meistä, Turtle Nordicista, tajusimme osuneemme oikeaan - Pohjoismaiden markkinat olivat valmiita uudelle kattotelineiden toimittajalle, joka pystyy sekä toimittamaan telineitä nopeasti hyvään hintaan, että tarjoamaan todella nopeaa ja asiantuntevaa tukea.

Mistä olemme?

Turtle Nordic on osa Ledandebelysning AB:tä, ja meidän pohjoismainen varastomme sijaitsee Örebrossa. Täältä käsin tiimimme asiantuntijat auttavat sinua ostamaan kattotelineitä, kattolaatikoita, suksitelineitä, pyörätelineitä, kattokoreja ja muita tarvikkeita. Kun tilauksesi saapuu meille, käsittelemme sen yleensä muutamassa tunnissa, mikä tarkoittaa, että saat tilauksesi lähes aina vain muutamassa päivässä.

Miksi nimi Turtle?

Meiltä usein kysytään, mitä nimi Turtle tarkoittaa ja mikä logomme merkitys oikein on. Vastaus on yksinkertaisesti se, että kuten kilpikonnan kuoren sanotaan pitävän kilpikonnan matkatavaroista hyvää huolta, teemme saman kaikelle, mitä sinä ikinä tarvitsetkaan matkallesi mukaan. Logossamme on kilpikonnan kuori, ja turtle taas on suora englannin kielen käännös kilpikonnalle. Yksinkertaista, eikö vain?