• Ilmainen toimitus, 5 vuoden takuu.
Ennen klo 12:00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Ostoehdot

Tietoja Turtle Nordicista / Ledande Belysning AB:stä

Turtle Nordic on Ledande Belysning AB -yrityksen tuotemerkki. Vuodesta 2013 toiminut yrityksemme sijaitsee Örebrossa, ja on myynyt tuotteitaan Ruotsin markkinoille.

Tilaukset 

Kun tilaus on käsitelty, saat tilausvahvistuksen, josta löytyy tilattujen tuotteiden määrä, tyyppi, hinta ja muut yksityiskohdat. Tarkista vahvistuksen sisältö ja ilmoita meille välittömästi, jos havaitset virheitä. Ota yhteyttä nopeimmin puhelimitse tai sähköpostitse.

Toimitus

Normaali toimitusaikamme on noin 2-5 arkipäivää. Joillakin alueilla toimitus saattaa kestää hieman pidempään. Arkipäivinä ennen klo 12:00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä. Noutamattomista paketeista veloitetaan asiakasta toimituskuluista ja tilatuista tuotteista aiheutuvista käsittelykuluista. Veloitamme 39,5 Euro alkaen, sisältäen ALV:n, riippuen voimassa olevista toimituskuluista.

Tilauksen mukaisesti valmistetuille tuotteille ei ole peruutusoikeutta, joten tilaajaa veloitetaan koko tilatun tuotesumman maksamisesta, vaikka tuotteita ei noudettaisikaan.

Joitakin tuotteita lähetetään suoraan kolmannelta osapuolelta, mikä saattaa tarkoittaa, että lähetykset jaetaan useampaan osaan ja eri kuljetusyritysten kautta (DHL, Postnord, Schenker).

Mikäli tuote on tilavuudeltaan suuri, se pakataan lavalle sen koon tai painon vuoksi. Nämä tuotteet toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen tai lähimpään terminaaliin, eivätkä ne mene noutopisteeseen, koska noutopisteet eivät käsittele lavoja.

Tilaustuotteille ei ole normaalia toimitusaikaa. Huomaa, että tilaustuotteet voivat joskus olla loppuunmyytyjä toimittajaltamme, joten tuotteelle ei ole taattua toimitusaikaa, vaikka toimitus tapahtuukin yleensä 7-30 päivän kuluessa, ellei tuotteessa toisin mainita. Mikäli toimituksen viivästyksiä ilmenee (ilman että olemme ilmoittaneet sinulle pidemmästä toimitusajasta), ota yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen: [email protected].

Hinnat 

Kaikki verkkokaupan hinnat ilmoitetaan Euro. Mahdolliset toimituskulut lasketaan kassalla maksun yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, jotka voivat aiheutua toimittajan hinnanmuutoksista, hintaluettelossa olevista virheistä tai vääristä hinnoista johtuvista virheistä, ja pidätämme oikeuden hintojen säätämiseen.

Peruutusoikeus, palautukset ja reklamaatiot 

Asiakkaidemme asiointia helpottaaksemme olemme koonneet kaiken tarvittavan tiedon siitä, miten voit peruuttaa ostoksesi tai tehdä reklamaation virheellisestä tuotteesta omalle sivustolle.

Lue lisää palautuksista ja reklamaatioista täältä... https://turtlenordic.fi/palautusehdot 

Vastuunrajoitus 

Emme ota vastuuta välillisistä vahingoista, jotka saattavat aiheutua tuotteesta. Emme hyväksy vastuuta viivästyksistä/virheistä, jotka johtuvat yrityksen ulkopuolisista olosuhteista (Force Majeure) tai kuljetusyrityksen aiheuttamasta viivästyksestä. Näitä olosuhteita voivat olla esimerkiksi työselkkaus, tulipalo, sota, viranomaisten päätökset, toimittajan pienentynyt tai puuttuva toimitus. Lisäksi emme ota vastuuta mahdollisista muutoksista tuotteisiin/ tuoteominaisuuksiin, jotka ovat muuttuneet kyseisen toimittajan tai muiden meidän valvontamme ulkopuolisten tekijöiden toimesta.

Tuotetiedot 

 Pidätämme oikeuden mahdollisiin painovirheisiin tällä verkkosivustolla sekä tuotteiden loppumiseen. Emme takaa, että kuvat kuvaavat tuotteiden tarkkaa ulkonäköä, sillä värisävyissä voi esiintyä eroavaisuuksia näytön, valokuvan laadun ja resoluution perusteella. Pyrimme aina esittelemään tuotteet mahdollisimman tarkasti.

Kiistat ja lainsäädäntö 

Mikäli riitaa ei voida ratkaista sovinnollisesti yrityksemme asiakaspalvelun kanssa, voit asiakkaana kääntyä Yleisen Valituslautakunnan puoleen. Asuessa muussa EU-maassa kuin Ruotsissa voit tehdä valituksen verkossa EU:n välitysalustalla, ks. http://ec.europa.eu/consumers/odr. Mahdollisessa riitatilanteessa noudatamme ARN:n tai vastaavan riidanratkaisuelimen päätöstä. Riitatilanteissa, jotka koskevat näiden yleisten ehtojen tulkintaa tai soveltamista, sovelletaan Ruotsin lakia ja oikeutta. Väärennetyt tilaukset Kaikki väärennetyt tilaukset ja petosyritykset ilmoitetaan poliisille.

Ledande Belysning AB tekee yhteistyötä poliisin kanssa ja antaa kaiken tarvittavan tiedon tutkinnan tueksi.