• Ilmainen toimitus, 5 vuoden takuu.
Ennen klo 12:00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Kattoteline ja taakkateline autollesi

Maksimoi tilaa autollesi räätälöityjen korkealaatuisten kattotelineiden avulla. Otamme huomioon auton erityisominaisuudet varmistaaksemme täydellisen istuvuuden sekä korkeimman laadun ja turvallisuuden. Oikean kattotelineen löytäminen on helppoa – valitse vain automallisi ja löydä juuri sinun autoosi sopiva kattoteline.

Kun ostat autoosi kattotelineen ja tavaratelineen, mukana tulee neljä kiinnikettä, kaksi alumiinikiskoa, lukot ja avaimet. Lisäksi lähetämme ruotsinkielisen käsikirjan kattotelineen asennuksen helpottamiseksi.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää autosi kattotelineistä

Kaikki kattotelineet on valmistettu anodisoidusta alumiinista ja muoviosat on valettu korkealaatuisesta ABS-muovista, mikä takaa kestävyyden myös alhaisissa lämpötiloissa. Jokainen pultti ja aluslevy on käsitelty suojaavalla ruostesuojakerroksella, mikä on erityisen tärkeää Pohjoismaissa, joissa teillämme käytetään suolaa. Lue lisää kattotelineistämme täältä.

TÜV-hyväksytyt kattokaiteet takaavat erityisen korkean turvallisuuden

Me Turtle Nordicilla pidämme asiakkaidemme turvallisuutta erittäin tärkeänä. Siksi olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että kaikki autosi kattotelineet ja tavaratelineet ovat tunnetun saksalaisen TÜV-organisaation testaamia ja hyväksymiä. TÜV on lyhenne sanoista Technischer Überwachungsverein ja se on riippumaton organisaatio, joka suorittaa tiukkoja testejä ja tarkastuksia kattokiskoille varmistaakseen, että ne täyttävät korkeat laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Jotta kattotelineet ja taakkatelineemme olisivat TÜV-hyväksyttyjä, niiden on läpäistävä laajat testaukset ja tarkastukset, mukaan lukien perusteelliset kuormatestit sekä tuotteiden kestävyyden ja turvallisuuden tarkastukset.

Siksi voit tuntea olosi turvalliseksi, kun päätät ostaa autoosi kattotelineet ja tavaratelineet, koska ne on testattu ja hyväksytty yhden maineikkaimmista tuotetestaus- ja sertifiointiorganisaatioista.

Asennusohjeet helpottavat asennusta

Ymmärrämme, että kattotelineen asentaminen voi olla haaste monille autonomistajille. Siksi olemme tuottaneet selkeät ja yksinkertaiset asennusohjeet jokaiselle automallille. Tämä tarkoittaa, että voit olla varma, että saat oikeat ohjeet kattotelineen oikeaan asentamiseen autoosi. Varmistaaksesi, että saat käyttöösi oikeat ohjeet automallillesi, jokaiselta tuotesivulta löytyy asennusohjeet kattotelineiden ja kattotelineiden autoosi. Näin voit helposti seurata ohjeita ja asentaa kattotelineen turvallisesti ja oikein. Yksinkertaisten asennusohjeidemme avulla voit asentaa uuden kattotelineen muutamassa minuutissa.