• Ilmainen toimitus, 5 vuoden takuu.
Ennen klo 12:00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Turtle-suksiteline kattotelineeseen luo lisää tilaa autoon

Kiinnitä sukset autosi kattotelineisiin Turtle-suksitelineellä. Tämä ratkaisu on erittäin käytännöllinen eikä vaadi kattolaatikkoa, joka usein lisää tuulen vastusta ja tuulen aiheuttamaa melua ajaessasi. Kattotelineeseen asennetulla suksitelineellä, joka on suunniteltu 4 tai 6 parille suksia, voit helposti ja nopeasti sijoittaa sukset katon päälle ennen matkaa ja kuljettaa ne näin hiljaisesti ja tehokkaasti. Lukittava rakenne varmistaa, että sukset ovat turvassa myös silloin, kun jätät ne auton katolle.

Turtle Apex -suksiteline on saatavilla joko neljälle parille suksia tai vaihtoehtoisesti 2 lumilaudalle tai kuudelle parille suksia tai vaihtoehtoisesti 3 lumilaudalle.


Ominaisuudet ja Edut:

  1. Rakenteen Lujuus: Turtle Apex -suksitelineet on valmistettu korkealaatuisista ja kevyistä materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Riippumatta sääolosuhteista tai maastosta, voit luottaa siihen, että sukset ovat turvallisesti kiinnitettyinä.

  2. Helppo Asennus: Asennus on yksinkertainen ja sujuva T-urakiinnityksen ansiosta. Seuraa vain selkeitä ohjeita, niin suksitelineesi ovat valmiit hetkessä.

  3. Suojaa Tarjoava Design: Turtle-suksitelineet on suunniteltu älykkäällä turvajärjestelmällä, joka minimoi vahinkoriskin sekä suksillesi että kattotelineelle. Kumipäällysteiset otteet varmistavat tukevan istuvuuden eri suksikokoja ja -tyyppejä varten.

  4. Turvallinen Kuljetus: Turtle-suksitelineiden avulla voit olla varma, että sukset kuljetetaan turvallisesti ja vakaiden olosuhteiden vallitessa. Lukittavat ominaisuudet telineissä ja suksissa lisäävät turvallisuutta matkan aikana.

  5. Tilaa Säästävä Design: Suksitelineiden kompakti muotoilu mahdollistaa kattotelineen tilan optimaalisen käytön ja mahdollistaa myös muiden kattolastituotteiden tai kuormien asentamisen suksitelineiden viereen.

  6. Esteettisesti Viehättävä: Turtle ymmärtää toiminnallisuuden ja estetiikan yhdistämisen tärkeyden. Suksitelineiden moderni ja tyylikäs muotoilu täydentää autosi ulkonäköä ja antaa sille urheilullisen ilmeen.

Olipa matkasi suuntautumassa laskettelurinteisiin tai seikkailulliselle talvimatkalle, Turtle-suksitelineet kattotelineeseen ovat luotettava kumppanisi suksiesi turvalliseen kuljetukseen. Valitse Turtle – missä toiminnallisuus, turvallisuus ja tyyli yhdistyvät luomaan täydellisen laskettelukokemuksen.