• Ilmainen toimitus, 5 vuoden takuu.
Ennen klo 12:00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Kattokisko ja taakkateline

Kattotelineiden avulla saat erinomaisen suorituskyvyn edulliseen hintaan. Keskitymme hiljaiseen toimintaan ja aerodynaamiseen suunnitteluun takaavat sujuvan ja äänettömän ajokokemuksen jättäen samalla runsaasti tilaa matkatavaroiden, urheiluvälineiden tai muiden tarvikkeiden kuljettamiseen.

Jos haluat tehdä siitä entistä paremman, tarjoamme sinulle turvallisen 30 päivän avoimen ostokäytännön. Tämä tarkoittaa, että voit olla täysin tyytyväinen valintaasi. Lisäksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota vankan 5 vuoden takuun, joka takaa sinulle pitkäkestoisen laadun ja luotettavuuden.

Asennuksen osalta sinun ei tarvitse huolehtia autosi kaiteen tyypistä. Me huolehdimme siitä puolestasi! Yksinkertaisella suodattimellamme tai etsimällä automallisi tuoteluettelostamme varmistamme, että saat oikean tyyppisen kiinnityksen ja oikean pituiset kattotangot juuri sinun automallillesi.

Tilaa kattoteline tänään, niin voit odottaa nopeaa toimitusta 1-3 työpäivän sisällä.

Tutustu kattokaiteisiin

Kattokaiteet on valmistettu tarkkuutta ja laatua ajatellen. Valmistettu anodisoidusta alumiinista ja korkealaatuisesta ABS-muovista, ne tarjoavat kestävyyttä myös alhaisissa lämpötiloissa. Olemme myös käsitelleet kaikki pultit ja aluslevyt ruostesuojalla vastataksemme pohjoismaisiin olosuhteisiin, joissa teillä käytetään suolaa.

TÜV-hyväksytyt kattotangot takaavat erityisen korkean turvallisuuden

Jotta voit tuntea olosi turvalliseksi, tarjoamme Volvolle TÜV-hyväksytyt kattotelineet ja taakkatelineet. TÜV on hyvämaineinen saksalainen organisaatio, joka suorittaa tiukkoja testejä ja tarkastuksia varmistaakseen korkean laadun ja turvallisuuden. Tuotteemme ovat läpikäyneet laajat testaukset, mukaan lukien kuormitustestit sekä kestävyys- ja turvallisuustarkastukset, jotta ne ovat TÜV-hyväksyttyjä. Tämän hyväksynnän ansiosta voit olla varma, että kattokaiteet täyttävät korkeimmat turvallisuusvaatimukset.

Asennusohjeet helpottamaan asennusta

Haluamme tehdä asennuksesta mahdollisimman helppoa. Siksi olemme tehneet jokaiselle automallille erityiset asennusohjeet. Jokaiselta tuotesivulta löydät oikeat ohjeet kattotelineen oikeaan asentamiseen autoosi. Selkeiden ohjeidemme avulla voit asentaa kattotelineen nopeasti ja turvallisesti muutamassa minuutissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia kattokaiteistamme

Etkö ole varma, mikä kattoteline sopii autoosi? Vai tarvitsetko ohjeita lisävarusteiden asentamiseen kattotelineeseen? Ymmärrämme, että autollesi tarkoitettujen kattotelineiden suhteen voi olla monia kysymyksiä. Olemme koonneet tähän joitain usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia auttaaksemme sinua matkan varrella.

Mitkä kattotelineet sopivat autooni?

Meillä on kattotangot, jotka on suunniteltu erityisesti useimpiin malleihin. Käytä suodatinta tai tuoteluetteloa löytääksesi autollesi sopiva kattoteline.

Kuinka paljon painoa voit kantaa auton katolla?

Tarkista autosi rekisteröintitodistuksesta katon enimmäispaino. Yleensä se on noin 75 kg.

Onko olemassa kattokaiteita, jotka sopivat autoihin, joissa ei ole kattokaiteita?

Kyllä, tarjoamme kattokaiteet autoihin, joissa ei ole kattokaiteita. Meillä on erikoiskiinnikkeet näihin autoihin.

Kuinka kiinnitän kattokaiteet autooni ilman kiskoja?

Kiskottomissa autoissa voit käyttää kiinnikkeitämme, jotka on helppo asentaa esiasennettuihin kierteisiin katolle.

Mitä lisävarusteita voin asentaa kattotelineeseeni?

Voit asentaa kattotelineihimme lisävarusteita, kuten pyörätelineitä, kanoottien telineitä, kattolaatikoita, kuormanpysäytyksiä ja paljon muuta. Lisävarusteet voivat olla muiden toimittajien, kuten Thule, Mont Blanc, Calix, Packline ja muiden valmistamia, mutta ne sopivat silti täydellisesti kattotelineihimme.

Mikä kiinnike minun täytyy asentaa kattoteline autooni?

Tarvitset oikeantyyppisen kiinnikkeen autosi mallista riippuen. Olemme jo miettineet tätä, joten käytä suodatinta tai tuoteluetteloa löytääksesi autollesi oikea kattoteline oikealla kannakkeella.

Onko kattokaiteita eri pituisia? Mistä tiedän, minkä pituuden tarvitsen?

Kattokaiteet ovat eripituisia eri automalleihin sopiviksi. Käytä suodatinta tai tuoteluetteloa löytääksesi oikean pituiset kattotelineet autollesi.

Voinko valita kattokaiteiden eri väreistä?

Jotta voit valita, tarjoamme mustat tai perinteiset alumiininväriset kattotelineet autoosi – täysin ilman lisäkustannuksia. Pyrimme tarjoamaan sekä toimivuutta että visuaalisesti houkuttelevaa muotoilua, joka sopii autoosi ja parantaa ajokokemustasi.

Miten varmistan, että kattoteline on yhteensopiva automallini kanssa?

Takaamme, että kattotelineet ovat yhteensopivia autosi kanssa, toimittamalla oikean tyyppisen kannakkeen ja oikean pituisen kattotelineen. Voit olla varma, että kattotelineet sopivat autoosi.

Mikä kattoteline minun pitäisi valita autooni?

Sinun tulee ottaa huomioon sellaisia tekijöitä kuin kantavuus, suunnittelu, asennusjärjestelmä ja hinta.