• Ilmainen toimitus, 5 vuoden takuu.
Ennen klo 12:00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Polkupyörätelineet katolle

Tutustu valikoimaamme kattotelineisiin tarkoitettuja polkupyörätelineitä ja yksinkertaista pyöräsi kuljettamista helpolla ja turvallisella tavalla! Olet sitten intohimoinen pyöräilijä, joka nauttii uusien teiden tutkimisesta, tai perhe, joka haluaa ottaa pyörät mukaan lomalle, meillä on täydellinen ratkaisu sinulle.

Jos suosit pyörien kuljettamista autosi katolla, meillä on kattotelineisiin sopivat polkupyörätelineet. Nämä polkupyörätelineet on helppo asentaa kattotelineeseesi ja ne antavat sinulle mahdollisuuden kuljettaa yhtä tai useampaa pyörää turvallisesti ja mukavasti. Katolle asennettavat polkupyörätelineemme ovat yhteensopivia erilaisten kattotelineiden kanssa ja on suunniteltu olemaan aerodynaamisia sekä minimoida tuulen vastus tehokasta kuljetusta varten.

Turvallisuus on ylin prioriteettimme, ja polkupyörätelineemme on huolellisesti suunniteltu ja testattu varmistamaan, että pyöräsi kuljetetaan turvallisesti. Monet polkupyörätelineemme ovat myös varustettu lukolla suojatakseen pyöräsi varkauksilta. Lisäksi polkupyörätelineemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat kestäviä ja säänkestäviä, kestäen erilaisia sääolosuhteita ja pitkäaikaista käyttöä.